Director´s Bay

Director´s Bay

Informatie

Unnamed Road, Curaçao

Goed voor:

dive, snorkel, Beach, Shore Diving

Directeursbaai was vroeger een privé strand van de directeur van Shell, ook het koningshuis maakte in die periode gebruik van dit strand. Na het vertrek van Shell in 1985 is het een openbaar strand geworden.

Het verhaal gaat dat Koningin Juliana, die uitgenodigd was op het strand, zo bang was voor haaien dat Shell een gedeelte van de zee heeft afgezet met palen en een net zodat de koningin rustig kon zwemmen. (Wij hebben tot op heden nog geen haaien gezien op deze locatie).

Duik bij deze locatie naar links langs een schitterende verticale muur die begint op 10 meter tot wel 40 meter. Je zult prachtige koralen en grote groepen vissen tegenkomen.

Vanaf deze locatie kan je ook de duiklocatie Tugboat bereiken, zorg dan wel dat je daar wordt opgehaald, want je zal niet genoeg lucht over hebben om ook weer terug te duiken.

Directeursbaai is ook een hele mooie locatie voor snorkelen.

Duiktours waar je kunt ervaren Director´s Bay

Artikelen van onze blog met betrekking tot: Director´s Bay

The best 5 Spots of the Island

The best 5 Spots of the Island

Het hele Curaçao is een spectaculaire bestemming voor duikplekken, omdat het de thuisbasis is van warm water, biodiverse riffen en een bruisend eilandleven.
Het eiland ligt in het zuidelijke Caribisch gebied en maakt deel uit van de groep Antillen die bekend staat als de ABC’s. De andere twee eilanden in deze collectie zijn Aruba in het westen en Bonaire in het oosten

Lees verder
Bekijk de volledige kaart

Met veel bezienswaardigheden rond het eiland.

Heeft u onze hulp nodig?
Laten we praten.